Nieuws

Standard Luik – Feyenoord wordt in half vol stadion gespeeld

on

Feyenoord speelt aanstaande donderdag haar laatste groepswedstrijd in de Europa League tegen het Belgische Standard Luik. Door winst op Sevilla FC is Feyenoord al geplaatst voor de knock-out fase van het Europa League toernooi. Desondanks zal de ploeg van Fred Rutten een goed resultaat nastreven, want bij winst op Standard Luik blijft Feyenoord groepshoofd van poule G en krijgt daarmee een geplaatste status voor de volgende ronde.

Feyenoord weet zich wederom verzekerd van de sportieve steun van het legioen. In het bezoekersvak van Standard Luik nemen 1.400 Feyenoord-supporters plaats. De club spreekt dan ook haar waardering hiervoor uit en hoopt dat de uitwedstrijd zonder wangedrag verloopt.

Gezien de eerdere gebeurtenissen in De Kuip is Feyenoord er alles aan gelegen dat de eigen supporters wederom de club positief uitdragen. Waarnemers van de UEFA zullen in het Luikse Stade Maurice Dufrasne toezien op het gedrag van alle aanwezige supporters en niet schromen om de club verantwoordelijk te stellen voor onrechtmatigheden of onwenselijk gedrag van de eigen supporters.

De wedstrijd van aanstaande donderdag zal in een half gevuld stadion worden gespeeld. Feyenoord verwacht dat er voor donderdag in Luik een noodbevel zal gelden. Het buiten de bus-combiregeling afreizen naar Luik wordt dan ook nadrukkelijk afgeraden.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_8385.JPG

You must be logged in to post a comment Login