Nieuws

Stam: ‘We zijn niet zo slecht als sommigen nu al denken’

on

Feyenoord-trainer Jaap Stam weigerde zijn spelers af te vallen na het gelukkige gelijkspel tegen het gepromoveerde Sparta Rotterdam (2-2) in de eigen Kuip. ,,De jongens hebben keihard gewerkt”, benadrukte hij. ,,En het is echt niet zo dat we hadden verwacht dat we wel even makkelijk gingen winnen.” Dit meldt het Algemeen Dagblad op hun site.

,,Het is allemaal niet zo negatief en slecht. We zijn blijven doorgaan tegen een tegenstander die heel compact verdedigde en snel counterde. Tegen zo’n ploeg is het lastig aanvallen. We maken pas in de 95ste minuut de 2-2 maar dat was dik en dik verdiend. Daar hebben we voor gevochten.”

Het AD.nl gaat verder: Stam besefte dat Feyenoord dit seizoen wel eens vaker op een verdedigende tegenstander gaat stuiten. ,,Maar het is ook niet zo dat wij daar niet mee kunnen omgaan. De jongens die vandaag bij ons verdedigden lopen hier al een paar jaar mee. Zij hebben zich al bewezen. Het lag nu ook niet alleen aan onze defensie. We hebben doelpunten weggeven maar ook te veel kansen gemist.”

De trainer van Feyenoord weet nog niet over welke spelers hij donderdag tegen Dinamo Tibilisi een beroep kan doen. Voor Nicolai Jørgensen komt het eerste Europese duel nog te vroeg. Jens Toornstra en Sven van Beek zijn onzeker voor donderdag. En Eric Botteghin en Dylan Vente vielen zondag geblesseerd uit. ,,We moeten de komende dagen even kijken hoe iedereen er voor staat”, zei Stam. ,,Maar we zijn niet zo slecht als sommigen nu al denken.”

Bron: AD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login