Nieuws

Stam: ‘We moeten het nu niet hebben over het kampioenschap’

on

Feyenoord-trainer Jaap Stam begrijpt niet waarom Ibrahim Dresevic zo veel ruimte kreeg om uit te halen. ,,We weten dat hij dat kan. Die bal mag er nooit in. Er had iemand op hem af moeten sprinten”, aldus Stam tegen FOX Sports. Dit valt te lezen op AD.nl.

Door de gelijkmaker van Dresevic blijft Feyenoord zonder zege. Vorige week kwam de ploeg van Stam niet verder van 2-2 tegen Sparta. ,,Iedereen wil resultaat zien bij Feyenoord, dat is ook normaal bij een topclub. Het is op dit moment niet zo dat we kunnen zeggen dat we elke wedstrijd makkelijk gaan winnen”, zei  Stam, die niet tevreden was over het vertoonde spel van zijn ploeg. ,,We moeten het nu niet hebben over het kampioenschap. Daar ben ik heel reëel in.”

Het AD.nl gaat verder: Feyenoord bleek in Friesland onvoldoende hersteld van het duel van donderdag met Dinamo Tbilisi. Leroy Fer ontbrak in Friesland omdat hij nog niet klaar is voor drie duels in de week. De teruggekeerde Rick Karsdorp moest ook al na ruim een uur naar de kant. ,,We moesten spelen met spelers die niet volledig fit zijn.”

Bron: AD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login