Nieuws

Stam: ‘Samen met het legioen kunnen we het maximale eruit halen’

on

Jaap Stam hoopt in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van Feyenoord te kunnen rekenen op de onvoorwaardelijke en maximale steun in eigen stadion. ‘Samen met het legioen kunnen we het maximale eruit halen. De supporters steunen Feyenoord door dik en dun en dat geeft het elftal een enorme boost. Ik kijk enorm uit naar een volle Kuip.’

Sta jij, net als al bijna 31.000 kameraden, in seizoen 2019-2020 ook graag elke thuiswedstrijd achter Stam en het team? Pak dan dit weekend je laatste kans en bestel een seizoenkaart! Dit kan alleen nog tot en met zondag 30 juni via www.feyenoord.nl/seizoenkaart. 

Meer informatie over de Feyenoord seizoenkaart 2019-2020 vind je op www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Daar kun je direct online bestellen.

Loketten Service & Tickets tijdens Eerste Training
De loketten Service & Tickets zijn tijdens de eerste training vanaf 09:30 uur geopend. Ook aan het loket kun jij dus een seizoenkaart kopen. Heb je al een seizoenkaart maar heb je nog niet betaald? Dit kan tot 13:00 uur aan het geopende loket.

Vragen?
Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt over het verlengen van jouw seizoenkaart, vernemen wij dat graag. Service & Tickets is telefonisch bereikbaar via 0900-1908. Het is tevens mogelijk om een WhatsApp-bericht te sturen naar 06-1907 1908.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login