Nieuws

Stam over uitvak: ‘Terecht dat ze teleurgesteld, kwaad en boos zijn’

on

Feyenoord zakte zondag door het ijs tegen Fortuna Sittard. Jaap Stam, trainer van de Rotterdamse ploeg, begrijpt de woede en teleurstelling van de meegereisde supporters, die in de slotfase ‘schaam je kapot’ zongen meldt Voetbalprimeur.nl

“In deze situatie kan je dit verwachten”, zegt Stam tegen FOX Sports over de spreekkoren uit het Feyenoord-vak. “We weten hoe het werkt: als je wint is het hosanna, als je verliest draait alles weer om. Dat mag ook. Het is terecht dat het publiek teleurgesteld, kwaad en boos is. Wij lopen er zelf ook mee rond en zien dat zelf ook.”

De verdediging van Feyenoord was in het kletsnatte Sittard zo lek als een mandje. Stam erkent de problemen achterin. “Ze willen het wel goed doen, maar in het maken van keuzes zijn we soms te twijfelachtig. We laten ons de kaas van het brood eten”, aldus de voormalige topverdediger van onder meer Manchester United en AC Milan.

“Het begint allemaal bij het winnen van duels en agressief zijn. In andere wedstrijden heb je dat ook laten zien, daar hoop je vandaag dan ook op. Op een of andere manier lukt dat niet.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login