Nieuws

Stam nuanceert uitspraken over Advocaat: “Ik doelde op fitheid spelers” (video)

on

RTV Oost verslaggever Bert Losser ging langs bij Jaap Stam Stam en praatte onder andere met hem over de ambities van Fc Cincinnati, zijn keuze voor Feyenoord en de rol van assistent Said Bakkati.

Stam gaat in het interview met RTV Oost in op zijn interview van vorige week in Trouw waarin hij liet weten dat hij een groot aandeel heeft gehad in de successen die Dick Advocaat vervolgens heeft gehad met Feyenoord.

Volgens de oud-trainer van Feyenoord doelde hij niet op de prestaties op zich, maar op de fitheid van de selectie.”Ik heb alleen maar aangegeven dat het instapmoment makkelijker is als je op zestig procent kunt instappen dan wanneer je op nul instapt.”

Jaap Stam baalt ervan dat niemand hem een uitleg heeft gevraagd om de uitspraken. Het verkoopt weer kranten, dan kunnen mensen op social media weer hun mening geven. Het is allemaal een beetje kortzichtig en af en toe gaat het tot het kindse aan toe.

Stam wil in het interview benadrukken dat hij geen enkel probleem heeft met Dick Advocaat. “Ik ken Dick en ik weet hoe Dick in elkaar zit. Dick is een fantastische man en een goede trainer. Hij heeft het gewoon hartstikke goed gedaan”, vindt Stam. “Dat hebben we ook al ik weet niet hoe vaak gezegd. Maar dat is niet interessant genoeg om over te praten.”

Klik HIER voor de beelden van het bijna 20 minuten durende interview met Jaap Stam.

. . .

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login