Nieuws

Stam: ‘Ik heb in mijn eigen loopbaan genoeg gekke dingen meegemaakt’

on

Jaap Stam is dik tevreden met de manier waarop Feyenoord donderdagavond ten strijde trok in de heenwedstrijd tegen Dinamo Tbilisi. De Rotterdammers wonnen met 4-0 en kunnen een plek in de play-offs van de Europa League bijna niet meer ontgaan meldt NUSport.nl op hun website.

“We hebben verdiend gewonnen”, zei een trotse Stam na de wedstrijd in De Kuip tegen Veronica. “We domineerden, speelden goed aan de bal en zijn geduldig gebleven. Ook verdedigend stonden we heel sterk. Het zag er allemaal hartstikke mooi uit.”

NUsport gaat veder: “Ik voel aan mijn spelers dat ze hongerig zijn en graag willen”, zegt Stam, die wel beducht was voor Dinamo Tbilisi. “Die jongens zijn goed, dat zag je bij vlagen als ze hun vrije man vonden. Als Tbilisi veel tijd geeft om te voetballen, kan je het moeilijk krijgen. Maar daar zijn we goed mee omgegaan.”

Door de overtuigende overwinning lijkt de return van volgende week in Georgië een formaliteit. Toch wil Stam nog niet denken aan de play-offs, waarin Feyenoord het op zal nemen tegen het Zweedse IFK Norrköping of het Israëlische Hapoel Beer Sheva.

“Ik heb in mijn eigen loopbaan genoeg gekke dingen meegemaakt”, waarschuwde de oud-verdediger. “Ook in Georgië zullen we heel scherp aan de wedstrijd moeten beginnen. Het wordt vooral belangrijk om te voorkomen dat we snel een tegendoelpunt krijgen.”

Bron: NUsport.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login