Nieuws

Stam: ‘Het wil niet zeggen dat we kansloos zijn tegen Fc Porto’

on

Stam had extra lovende woorden over voor Larsson. De aanvaller werd tegen AZ gepasseerd, maar mocht tegen FC Twente weer in de basis beginnen en betaalde het vertrouwen van Stam uit met twee doelpunten.

“Sam is een jongen waar men weleens tegen tekeer gaat. Dat doen ze tegen iedereen en dat mag ook af en toe. Het is wel een jongen die zeker is van zichzelf in wat hij kan brengen en wat hij moet doen. De ene keer pakt dat beter uit dan de andere keer. Vandaag deed hij het hartstikke goed.”

Stam heeft goede hoop dat Feyenoord de wedstrijd tegen FC Twente donderdag een goed vervolg geeft op eigen veld tegen FC Porto, de tweede tegenstander in de groepsfase van de Europa League.

“Dat wordt weer een leuke wedstrijd en weer een wedstrijd waarin we volle bak moeten. Het is wel een ploegje met aardige kwaliteiten. Het wil niet zeggen dat we kansloos zijn tegen een club met die historie en die kwaliteiten. Alleen valt het weer bij wat je zelf gaat leveren.”

Feyenoord klom door de zege op FC Twente van de tiende naar de zesde plaats op de ranglijst van de Eredivisie. De landskampioen van 2017 heeft nog altijd wel na acht speelrondes liefst zeven punten achterstand op de koplopers Ajax en PSV (twintig om dertien punten).

Bron: NUSport.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login