Nieuws

Stam: ‘Hapoel Beer Sheva zal er vol voor gaan’

on

Jaap Stam verwacht dat Hapoel Be’er Sheva er donderdag vanaf het eerste moment vol voor zal gaan in de return tegen Feyenoord. De coach heeft na de 3-0-thuiszege vertrouwen in zijn ploeg, maar weet dat het soms raar kan lopen in het voetbal. Dit meldt NUSport op hun website.

“Ik heb met AC Milan namelijk ook een finale verloren na een 3-0-voorsprong”, doelde Stam woensdag bij zijn perspraatje op de Champions League-finale van 2005 tegen Liverpool.

“Dus als ik terugdenk aan mijn eigen ervaringen, weet ik dat je niet te vroeg mag juichen. En dat doen wij in dit geval ook niet. De 3-0-voorsprong is fijn, maar we zijn voorbereid op een storm van Hapoel Be’er Sheva.”

Feyenoord moet wennen aan warmte

NUSport.nl gaat verder: “Volgens Stam zijn de omstandigheden zwaar in Israël. “Er zal weinig wind staan in dit stadion. Mede daarom zijn we een dag eerder naar Israël gekomen”, aldus de oud-topverdediger.

“We moeten wennen aan de warmte. Daarom moeten we goed drinken, eten, suikers innemen voor genoeg energie. En met die energie moeten we tijdens de wedstrijd goed omgaan. dat kan betekenen dat we de tegenstander soms de bal gunnen.”

Bron: NUsport.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login