Nieuws

Stadion morgen vanaf 9.30u geopend

on

Feyenoord werkt aanstaande zaterdag 24 januari de laatste training af in de aanloop naar de Klassieker van zondag. Deze training vindt plaats in De Kuip en begint om 10.30 uur. De oefensessie is vrij toegankelijk voor supporters, die de ploeg van trainer Fred Rutten zodoende een extra stimulans kunnen geven voor de uitwedstrijd tegen Ajax. Lees hieronder belangrijke informatie omtrent het bezoeken van de zaterdagtraining.

Stadion
Het stadion is vanaf 9.30 uur geopend voor publiek, dat gebruik kan maken van de tribunes aan de gele sector (Gerard Meijer Tribune). Supporters kunnen naar binnen via de toegangspoorten 19-24.

Gezinnen
Ouders met kinderen kunnen zaterdag indien gewenst plaatsnemen op vak V. Dit vak is speciaal gereserveerd voor families.

Mindervalide supporters kunnen zaterdag plaatsnemen op de invalidetribune. Zij kunnen zich melden bij een steward bij toegangspoort 24.

Catering
Op de gele sector is zaterdag een cateringpunt geopend. Hier kunnen supporters terecht voor wat te drinken en kleine versnaperingen.

Vuurwerk
Het meenemen en afsteken van vuurwerk en fakkels is niet toegestaan. Bij de toegangspoorten van het stadion wordt gefouilleerd.

Parkeren
Bezoekers van de eerste training kunnen hun auto parkeren op de parkeerplaatsen P2, P3/4 en P6 P&R Noorderhelling. Deze parkeergelegenheden zijn gratis. Bij de Veranda tegenover De Kuip geldt betaald parkeren.

Fanshops
De Feyenoord Fanshops zijn aanstaande zaterdag geopend. Zowel de clubwinkel bij het Topsportcentrum tegenover De Kuip als de (nieuwe) clubwinkel in het Marathongebouw opent vanaf 9.30 uur haar deuren.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_7856.PNG

You must be logged in to post a comment Login