Nieuws

Sta jij ook volgend seizoen achter Feyenoord?

on

Seizoenkaarthouders opgelet: sta jij ook volgend seizoen achter Feyenoord?
Verleng dan nu je seizoenkaart, waardoor je ook in het seizoen 2014-2015 verzekerd bent van je plek in De Kuip. Alle seizoenkaarthouders ontvangen een dezer dagen een e-mailing of brief met daarin alle benodigde informatie. Het verlengen van je seizoenkaart is vanaf vrijdag (vandaag) mogelijk via www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

De afgelopen weken heb je via onder meer Twitter en Facebook alles kunnen zien en lezen over supporterstrots door de jaren heen. Via samenachter.feyenoord.nl werden aan de hand van supportersquotes en historische seizoenkaarten elf memorabele seizoenen uit de clubhistorie belicht. De campagne was de opmaat naar de start van de verlengingsperiode voor seizoenkaarthouders.

De voorrangsperiode voor huidige seizoenkaarthouders duurt tot en met zondag 20 april. Als je binnen deze periode je seizoenkaart verlengt, profiteer je van een aantal voordelen. Zo heb je recht op gegarandeerd plaatsbehoud of voorrang op verplaatsing en betaal je geen verhoging als gevolg van prijsindexatie*. Besluit je jouw seizoenkaart na 20 april maar vóór het einde van seizoen 2013-2014 te verlengen, dan betaal je ook geen prijsindexatie*. Wel vervallen het gegarandeerde plaatsbehoud en de voorrang op een eventueel gewenste verplaatsing. Na afloop van de competitie vervalt ook de voorrangsperiode voor jou als huidige seizoenkaarthouder. Je kunt dan niet meer verlengen, maar uiteraard wel een nieuwe seizoenkaart bestellen, echter wel zonder prijsvoordeel.

Inbegrepen in de seizoenkaart 2014-2015:
· Toegang tot de zeventien thuiswedstrijden en eventuele play-offs;
· Toegang tot de traditionele openingswedstrijd van het seizoen;
· Toegang tot de eerste Europese thuiswedstrijd**;
· Toegang tot de eerste thuiswedstrijd voor de KNVB beker (tot 1/8e finale)**;
· Voorrang op kaartverkoop voor (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
· Gratis lidmaatschap Het Legioen, inclusief 11 x Feyenoord Magazine (voor kinderen tot en met 14 jaar Kameraadjes);
· 10% korting op de aankoop van artikelen in de Feyenoord Fanshop (ook online).

Simpel verlengen en verplaatsen
Jouw seizoenkaart verleng je via www.feyenoord.nl/seizoenkaart (inloggen kan met je 8-cijferige relatienummer, beginnend met 02 en je postcode). Indien je ook graag uitwedstrijden van Feyenoord wilt bezoeken en nog niet in het bezit bent van een uitkaart, dan kun je deze hier direct aanvragen.

Geen internet?
Heb je geen internet? Laat dan een verlengingsformulier toesturen. Bel dan met 0900-1908 (€ 0,15 p/m). Wij sturen het verlengingsformulier zo snel mogelijk naar je op.

Kijk voor meer informatie of om direct je seizoenkaart te verlengen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

* In het seizoen 2013-2014 is na de verlengingsperiode de seizoenkaartprijs met 2,5% geïndexeerd. Dit geïndexeerde tarief is de vroegboekprijs voor de seizoenkaart 2014-2015. Heb jij je seizoenkaart vorig seizoen in de voorrangsperiode verlengd, dan krijg je als gevolg van de indexering dus wel te maken met een prijsstijging.
** Indien van toepassing.

Bron: Feyenoord.nl

20140307-145823.jpg

You must be logged in to post a comment Login