Nieuws

St Juste benaderd door bondscoach van Saint Kitts en Nevis

on

Feyenoord-verdediger Jerry St. Juste is door de bondscoach van Saint Kitts en Nevis benaderd om voor het Caraïbisch eiland te komen spelen. De verdediger hoopt echter op het Nederlands elftal.

“Ik ben benaderd door de bondscoach van Saint Kitts en Nevis, maar hij weet dat mijn voorkeur ligt bij Nederland”, vertelt de 22-jarige St. Juste in gesprek met De Telegraaf. De roots van de verdediger van Feyenoord liggen deels in de Caraïben. “Mijn vader, met wie we geen contact meer hebben, komt van Saint Kitts en mijn moeder is Nederlandse”, legt hij uit.

St. Juste is wél nieuwsgierig naar zijn Caraïbische achtergrond. “Ik ben nog nooit op Saint Kitts geweest, maar ik wil daar binnenkort met mijn familie wel een keer naar toe”, vertelt hij. “De meeste van mijn familieleden wonen in Engeland, maar wij willen heel graag een keer het eiland zien. Met mijn moeder, twee broers, zus en aanhang wil ik daar gaan kijken.”

De bondscoach van Saint Kitts en Nevis, een eiland in de buurt van Sint-Maarten, St. Barth en Barbados met ongeveer 36.000 inwoners, houdt de Feyenoord-verdediger in de tussentijd op de hoogte via sms’jes. “Zij hebben wel een stijgende lijn te pakken en onder meer twee jongens van Leicester City komen voor de nationale ploeg uit”, aldus de voormalig jeugdinternational van Oranje.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login