Feyenoordinbeeld

‘SS Lazio heeft interesse in Vejinovic’

on

Een opvallend transferverhaal uit Italië: SS Lazio – de nummer vier van de Serie A – zou het oog hebben laten vallen op Feyenoord-bankzitter Marko Vejinovic. De middenvelder is volgens het Italiaanse medium La Repubblica in beeld om Lazio-captain Lucas Biglia op te volgen. 
.

De 26-jarige Vejinovic wordt begeleid door SEG, dat óók de belangen van verdedigers Stefan de Vrij en Wesley Hoedt behartigt. Via die weg zou Lazio-directeur Igil Tare de Feyenoorder op het spoor zijn gekomen. Het seizoen verloopt zeer teleurstellend voor de oud-speler van Vitesse en AZ. In de Eredivisie kwam Vejinovic pas één keer in actie. Dat was tijdens het duel met Go Ahead Eagles, dat door de Rotterdamse grootmacht met 1-0 verloren werd. 

.

La Repubblica heeft begrepen dat Vejinovic voor zo’n drie miljoen euro is los te weken in De Kuip. Lazio ziet de vrijetrappenspecialist als een geschikte opvolger voor Biglia, captain van de Serie A-club. De kans is aanwezig dat de dertigjarige Argentijn in januari verkocht wordt. Vejinovic, die bij Feyenoord een contract heeft tot medio 2019, werd eerder deze week gelinkt aan Roda JC. 

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login