Nieuws

Sportuitzending Radio Rijnmond geheel in teken van toekomst Kuip

on

De sportuitzending van zondagmiddag op Radio Rijnmond staat geheel in het teken van de toekomst van de Kuip. Veel hoofdrolspelers komen aan het woord tijdens de locatieuitzending in Restaurant La Salute, waaronder projectleider Hans Vervat en Fokkeline Lakerveld van bouwbedrijf BAM.

Verder zal Bram Peper als onafhankelijk buitenstaander zijn licht laten schijnen over de ontwikkelingen van het stadion. De oud-burgemeester van Rotterdam heeft het proces vanaf dag één intensief gevolgd.

Sportwethouder Adriaan Visser, voormalig hoofdverkenner Wim van Sluis, Jos Verveen (gemeenteraadslid D’66), Maarten van de Donk (gemeenteraadslid VVD), Ruud van der Knaap (sportmarketeer bij Triple-Double) schuiven ook aan naast presentator Frank Vijg en Jan Dirk Stouten, net als een delegatie van de supporters van Feyenoord.

Uiteraard krijgt ook het publiek ter plaatse én de luisteraar kans om mee te discussieren over de onzekere toekomst van het Feyenoord-stadion. De uitzending begint vanmiddag om 14.00 uur.

Bron: Rijnmond.nl

IMG_9115.JPG

You must be logged in to post a comment Login