Nieuws

‘Sporting Lissabon heeft interesse in Guidetti’

on

De toekomst van John Guidetti ligt mogelijk in Portugal. De 23-jarige Zweedse spits is volgens De Telegraaf in beeld bij Sporting Lissabon. Bij de huidige nummer drie van de Liga ZON Sagres kan hij waarschijnlijk veel meer salaris en tekengeld opstrijken dan bij Feyenoord, wat direct verklaart waarom de kans klein is dat hij komende zomer terugkeert in De Kuip.

Guidetti staat nog tot 1 juli onder contract bij Manchester City, dat hem dit seizoen heeft uitgeleend aan Celtic. Voor de Schotse grootmacht maakte hij in 35 officiële wedstrijden vijftien doelpunten. Guidetti speelde in het seizoen 2011/2012 voor Feyenoord. In Rotterdam groeide hij uit tot een publiekslieveling. Hij scoorde in 23 Eredivisieduels twintig keer voor de Stadionclub.

Feyenoord heeft de hoop op de komst van Guidetti nog niet opgegeven, al verlangt het wel op enige termijn duidelijkheid van de aanvaller. De Rotterdammers hebben met de terugkeer van Dirk Kuyt en de definitieve overname van Colin Kazim-Richards de frontlinie voor komend seizoen wel al goed bezet. “Maar het staat los van elkaar”, zei technisch directeur Martin van Geel eerder deze week.

Bron: Fcupdate.nl

  

You must be logged in to post a comment Login