Nieuws

Splinter de Mooij kondigt via Instagram afscheid bij Feyenoord aan

on

Splinter de Mooij heeft via zijn Instagram-account laten weten Feyenoord aan het eind van het seizoen te zullen verlaten. De middenvelder van Feyenoord Onder 21 heeft aangegeven in september te zullen starten met zijn studie geneeskunde en zijn droom om arts te worden na te jagen. In een post op Instagram dankt De Mooij de club Feyenoord, de staf van de Feyenoord Academy én Key Sports.

Op 25 maart jongstleden maakte Splinter zijn debuut als speler van Feyenoord 1 en viel de 19 jarige middenvelder in tijdens de met 1-2 verloren oefenwedstrijd tegen Willem II.

De volledige post op Instagram:

“Toen ik in 2013 werd gescout door Feyenoord en later mijn eerste profcontract tekende kwam mijn droom om profvoetballer te worden uit. Na zeven geweldige jaren bij Feyenoord heb ik vandaag Feyenoord laten weten de club te zullen verlaten om mijn tweede droom waar te gaan maken namelijk om arts te worden. In september van dit jaar start ik met mijn studie geneeskunde.

Bedankt Feyenoord, de staf van Feyenoord Academy en Key Sports voor de prachtige opleiding en begeleiding die ik van jullie heb gekregen. En voor mijn teamgenoten: dank voor de vriendschappen en alles wat we samen hebben meegemaakt!”

.

.

.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply