Nieuws

Spelers verzorgen laatste a.s.r. clinics op Varkenoord

on

Zo’n tachtig kinderen van relaties van scheidend hoofdsponsor a.s.r. hebben maandag aan een clinic deelgenomen op Varkenoord. Deze werd namens Feyenoord Soccer Schools onder meer verzorgd door de oud-Feyenoorders Ben Wijnstekers en Mike Obiku, maar tot groot genoegen van de kinderen werden zij bijgestaan door hoofdtrainer Ronald Koeman en de selectiespelers Daryl Janmaat, Lex Immers en John Goossens. Na een middag vol voetbalspellen op het veld kregen alle deelnemers een certificaat, die zij na een gezamenlijke maaltijd in De Kuip in ontvangst namen.

Een paar velden verder als waar zij ’s ochtends nog in de regen een training hadden afgewerkt met de overige basisspelers van het gewonnen duel met Heracles Almelo, verspreidden de spelers zich aan het begin van de middag onder een voorjaarszonnetje over de uitgezette oefeningen. Daar coachten zij op enthousiaste wijze de kinderen, die in een officieel Feyenoord Soccer Schools-shirt deelnamen aan diverse activiteiten als partijspellen en dribbeloefeningen.

De jonge voetballertjes hingen in het bijzonder aan de lippen van Goossens, toen hij uitgebreid uitlegde hoe je een bal het beste kunt raken. De middenvelder had een dag eerder laten zien over een uitstekende traptechniek te beschikken, door in De Kuip een vrije trap op fraaie wijze in de kruising te schieten.

Het enthousiasme waarmee de trainers en spelers op het veld stonden werd met een glimlach bekeken door José la Fleur, teammanager Evenementen & Hospitality bij a.s.r.. ‘Het blijft altijd een geweldig aanzicht om iedereen zo bezig te zien met elkaar de bal’, vertelde ze langs de lijn van het veld. ‘Ik heb dit beeld de laatste jaren tijdens vele clinics mogen zien. Helaas volgt er vanwege het afscheid van a.s.r. bij Feyenoord nog maar één clinic, die aankomende donderdag plaatsvindt.’

Die dag zullen er naast kinderen ook vaders en moeders hun voetbalschoenen aantrekken, als er op Varkenoord een ouder/kind clinic op het programma staat. Ook hier zullen diverse selectiespelers van Feyenoord bij aanwezig zijn, die zo hun steentje kunnen bijdragen aan de allerlaatste clinic van a.s.r. bij Feyenoord.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login