Nieuws

Spelers verrassen trouwe supporters

on

Feyenoord-supporters snakken naar het moment dat zij weer naar het stadion mogen en als twaalfde man achter het team kunnen staan. Iets wat door de coronacrisis al enige tijd en voorlopig niet mogelijk is. De spelersgroep draait de rollen daarom om en gaat in het hele land langs bij supporters om hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun.

‘Iedereen wordt geraakt door de crisis en heeft het lastig,’ weet Jens Toornstra, die namens de spelersraad spreekt waarin ook Steven Berghuis en Justin Bijlow zitting nemen. ‘Wij willen als spelersgroep laten zien dat we achter de supporters staan.’

Daarom besloten de spelers, nadat zij al eerder akkoord waren gegaan met een salarisverlaging, de seizoenkaarten van een aantal supporters uit eigen zak te vergoeden. ‘Binnen de groep leefde het gevoel dat we nog meer wilden doen voor de fans,’ vertelt Berghuis over het initiatief #WeBlijvenNuGaan.

Daarom trokken spelers eropuit om supporters op te zoeken, nu het andersom niet mogelijk is. Bijlow is de eerste in een lange rij en gaat als ‘nummer één’ langs bij Jan Joost Pastoor, de allereerste supporter die zijn seizoenkaart verlengde. De komende dagen volgen er video’s van verrassingsbezoekjes van onder anderen Steven Berghuis, Orkun Kökcü, Tyrell Malacia en Sven van Beek.

Bekijk de allereerste #WeBlijvenNuGaan-video in de videospeler.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login