Nieuws

‘Spelers Feyenoord zijn vooral met zichzelf bezig’

on

Bij Feyenoord heeft men Colin Kazim-Richards inmiddels natuurlijk definitief afgezwaaid. De markante Engelse Turk gaat aan de slag in de Schotse league bij Celtic, en daar zijn ze in de Rotterdamse Kuip nou niet bepaald rouwig om. Kazim Kazim zorgde voor heel wat bonje in Rotterdam-Zuid, en ook op het trainingskamp van coach Giovanni van Bronckhorst en de zijnen zorgde hij voor wat tumult.
Het blad Voetbal International schrijft op woensdag: “Het is het probleem van Feyenoord in een notendop. De club verkeert op een all time low, maar de meeste spelers zijn vooral met zichzelf bezig. Regelmatig komt de onvrede aan de oppervlakte. Uit tegen AZ ruzieden Michiel Kramer en Karim El Ahmadi opzichtig met elkaar. Tijdens het trainingskamp in Portugal gingen Miquel Nelom en Tonny Vilhena met elkaar op de vuist. Eerder moest Vilhena in de kleedkamer al een keer naar adem happen toen Colin Kazim-Richards hem voor de gein in een wurggreep had genomen. Diezelfde Kazim maakte er een sport van spelers vriendschappelijk tegen het achterhoofd te tikken.”
De VI stelt verder: “Ook tijdens het trainingskamp in Portugal was er gedoe. Toen Van Bronckhorst zijn spelers een oefening wilde laten doen in het zwembad, deed Kazim niet mee. Zijn haar mocht niet nat worden. Nadat Dirk Kuijt een keer in plaats van het krachthonk het bubbelbad had verkozen, ging Michiel Kramer naast hem zitten. Terence Kongolo vond dat ook een goed idee, maar werd door inspanningsfysioloog Arno Philips gemaand tot trainen. Dat leverde weer een discussie op, toen de international niet gevoelig was voor het argument dat Kuijt wel zes jaar bij Liverpool heeft gespeeld. Zo gaat het maar door.”

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login