Nieuws

Spelers en staf rekenen op positieve steun tijdens Klassieker

on

Feyenoord doet een beroep op alle supporters die zondag de thuiswedstrijd tegen Ajax bezoeken om de ploeg op positieve en gezonde wijze te steunen. Het legioen van Feyenoord is een onmisbare steun voor het elftal van trainer Ronald Koeman. De geweldige supporters spelen op die manier een belangrijke rol bij de wedstrijd die zondag wordt gespeeld. ‘Ook tijdens de afsluitende training hebben we weer gezien op welke fantastische en massale wijze het legioen ons ondersteunt’, vertelde Koeman zaterdag na afloop van de oefensessie in De Kuip. ‘De spelers en ik hoorden echter daarnaast teksten vanaf de tribune die ook in een voetbalstadion absoluut niet thuishoren. We zijn daar op geen enkele manier mee geholpen en hopen deze teksten morgen dan ook niet meer te horen. Daarom wil ik namens de spelers en mezelf een dringend verzoek doen aan alle supporters om ons zondag op een fanatieke en positieve wijze te steunen, maar kwetsende spreekkoren achterwege te laten.’

De Klassieker wordt komende zondag vanaf 12.30 uur in een tot de nok toe gevulde Kuip gespeeld. Met bijna vijftigduizend Feyenoord-supporters op de tribune is de wedstrijd volledig uitverkocht en belooft het een geweldige sfeer te worden tijdens Feyenoord tegen Ajax. Vanwege de enorme belangstelling van het legioen adviseert de club alle bezoekers om bijtijds en bij voorkeur per openbaar vervoer naar het stadion te komen.

Feyenoord hoopt daarmee dat lange wachttijden en rijvorming voor de poorten voorkomen kan worden. Zeker gezien het feit dat er tegen Ajax nog meer supporters naar De Kuip komen dan bij reguliere thuiswedstrijden, adviseert Feyenoord bezoekers om vroegtijdig naar het stadion af te reizen, om teleurstellingen te voorkomen.

Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen bij drukbezochte wedstrijden noodgedwongen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. We willen iedereen daarom vragen om uitsluitend op de plaats te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft, om op ongenummerde vakken zo ver mogelijk door te schuiven en geen stoelen anders dan de eigen te gebruiken om jassen, tassen et cetera op neer te leggen.

BRON: FEYENOORD.NL

You must be logged in to post a comment Login