Nieuws

Speler GAE: ‘Ik weet zeker dat er kansen liggen voor ons’

on

Go Ahead Eagles kan er in de komende vier dagen voor zorgen dat het echt crisis
wordt bij Feyenoord. De club uit Deventer ontvangt de ploeg van Fred Rutten zaterdag in de Eredivisie, maar eerst wacht woensdag het duel in de KNVB Beker.

Het is inmiddels een kleine drie jaar geleden dat Go Ahead tegen Feyenoord voor een bekersprookje zorgde door de Rotterdammers alle hoeken van het veld te laten zien. De ploeg uit de Jupiler League won met 2-1 en zorgde daarmee voor een daverende verrassing.

De verbazing zal een stuk minder groot zijn als Go Ahead Eagles nu opnieuw wint. Ook Sjoerd Overgoor merkt dat er meer van de eredivisionist wordt verwacht. “Destijds stelden veel clubs zich niet echt op ons in”, zegt hij in De Telegraaf. “Nu doen ze dat wel. Er wordt meer van ons verwacht. En dat is ook terecht, vind ik.”

De middenvelder rekent erop dat zij Feyenoord het vuur aan de schenen gaan leggen. “Het is best wel bizar dat we in één week twee keer tegen Feyenoord spelen. En als iedereen zou mogen kiezen welke wedstrijd we zouden winnen, zou iedereen voor de competitiewedstrijd kiezen. Dat betekent niet dat we het in de beker rustig aan doen. We gaan volle bak. Die wedstrijd van zaterdag is voor latere zorg.”

Go Ahead acht zichzelf in elk geval zeker niet kansloos tegen Feyenoord, waar het na twee slechte resultaten in Deventer echt onrustig gaat worden. “Ik denk dat Feyenoord te pakken is. Tegen Ajax speelden ze wel heel goed, maar dat was in eigen huis én tegen de aartsrivaal. Dan komen er andere krachten los dan wanneer ze hier in de Adelaarshorst spelen. Ik weet zeker dat er vanavond kansen liggen voor ons”, aldus Overgoor.

Bron: Voetbalprimeur..nl

IMG_8321.PNG

You must be logged in to post a comment Login