Nieuws

‘Southampton wil Pellè overnemen voor 10 miljoen’

on

Ronald Koeman maakt werk van de komst van Graziano Pellè, zo melden diverse media in Engeland maandag. De aanvaller van Feyenoord wordt al enkele weken met Southampton in verband gebracht en de aanstelling van Koeman heeft de belangstelling naar verluidt in een stroomversnelling gebracht.

Pellè, 28 jaar, wordt door de Engelse media omschreven als a prolific frontman, een productieve aanvaller. De aanvaller was de laatste twee seizoenen immers goed voor vijftig treffers in de Eredivisie. Pellè wordt door Koeman gezien als de meest geschikte kandidaat om het recente vertrek van Rickie Lambert naar Liverpool op te vangen.

Southampton zou al een formeel bod van tien miljoen euro hebben uitgebracht, al voert Koeman op dit moment nog geen werkzaamheden voor the Saints uit. Hij was op vakantie in Portugal en zal spoedig zijn kennis van de Engelse taal bijspijkeren. In de komende weken zal Koeman gesprekken met Luke Shaw en Adam Lallana voeren, zodra zij terug zijn van het WK in Brazilië. Het tweetal geniet interesse van respectievelijk Manchester United en Liverpool.

Bron: voetbalzone.nl

20140623-074549-27949504.jpg

You must be logged in to post a comment Login