Nieuws

Southampton maakte zich belachelijk bij Feyenoord

on

Southampton heeft zich afgelopen week flink belachelijk gemaakt bij Feyenoord. De Engelsen dachten voor Tonny Vilhena voor een dubbeltje op de eerste rang te kunnen gaan zitten, maar werden in De Kuip weggelachen.

Hoewel Southampton met Ronald Koeman een Feyenoord-insider in huis heeft, bleek uit het bod niet dat zij erg serieus waren. De Rotterdammers, zaakwaarnemer Jonathan Barnett, Vilhena zelf en zijn vader zijn volgens De Telegraaf tot de conclusie gekomen dat de middenvelder slechts werd beschouwd als een leuk koopje en niet als een volwaardige aankoop.

De ochtendkrant heeft de details van de aanbiedingen uit Engeland. De Saints kwamen in eerste instantie met een poging om Vilhena te huren met optie tot koop, maar dat werd door Martin van Geel direct van tafel geveegd. Het bod dat volgde was echter niet veel beter.

Southampton deed het voorstel om Feyenoord pas in de zomer voor het eerst 800.000 euro te betalen en in de komende seizoenen nog twee keer zo’n bedrag over te maken. In totaal zou er dus slechts maximaal zo’n 2,5 miljoen euro betaald worden. Alleen als Southampton zich voor de Champions League zou plaatsen en daarin overwintert (!), zou er nog een bonus volgen.

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login