Nieuws

Southampton en Everton azen op Vilhena

on

Feyenoord en Tonny Vilhena hebben er in principe voor gekozen om de wegen hooguit komende zomer te laten scheiden. Britse media schrijven zondag dat de club uit Rotterdam een formeel bod op de twintigjarige middenvelder tegemoet kan zien, indien Jack Cork ervoor kiest om zijn aflopende contract met Southampton niet te verlengen.

Cork, 25 jaar, twijfelt over een langer verblijf in het St Mary’s, ook al gaat het Southampton dit seizoen voorspoedig. Southampton heeft de middenvelder naar verluidt a 48-hour ultimatum gegeven om de knoop door te hakken, daar de clubleiding liever de voorkeur geeft aan een winterse transfer dan een transfervrije aftocht per 1 juli.

Southampton zal naar verluidt ruim vijf miljoen euro op Vilhena bieden als Cork ervoor kiest om geen nieuw contract te ondertekenen. De Feyenoorder brak onder Ronald Koeman, nu manager van de Premier League-club, door in De Kuip, maar Fred Rutten ziet het minder in de middenvelder zitten. Ook Everton houdt de ontwikkelingen rond Cork in de gaten: Vilhena is tevens bij the Toffees in beeld.

Bron: Voetbalzone.nl

IMG_7937.PNG

You must be logged in to post a comment Login