Nieuws

‘Southampton denkt aan Clasie bij vertrek Scheiderlin’

on

Jordy Claise wordt al weken in verband gebracht met FC Porto, maar ook Southampton zou nog interesse kunnen gaan tonen in de middenvelder van Feyenoord. De club uit de Premier League, die onder leiding staat van Ronald Koeman, raakt mogelijk middenvelder Morgan Scheiderlin nog kwijt aan Tottenham Hotspur, waardoor volgens De Telegraaf Clasie in beeld zou komen bij The Saints.

Koeman werkte bij Feyenoord de afgelopen seizoenen samen met Clasie en zou nog altijd zeer gecharmeerd zijn van de middenvelder. Bij een vertrek van Scheiderlin schakelt Southampton mogelijk direct door naar Clasie, waardoor de situatie zou kunnen ontstaan dat Porto en Southampton tegen elkaar geen opbieden.

Bij een vertrek van Clasie is Feyenoord van plan om Karim El Ahmadi terug naar Rotterdam te halen. De in Enschede geboren middenvelder heeft bij Aston Villa nog een eenjarig contract, maar kan bij die club niet meer rekenen op een basisplaats. Feyenoord zou al een eerste bod hebben gedaan op El Ahmadi. Aston Villa vond dat bod echter ‘veel te laag’.

Bron: Soccernews.nl

IMG_6944.PNG

You must be logged in to post a comment Login