Nieuws

Sluiter, Van Galen en Van Steensel kandidaat om Bas van Noortwijk op te volgen als teammanager

on

De regionale omroep Rijnmond meldt op hun website dat Robin van Galen mogelijk de nieuwe teammanager van Feyenoord gaat worden. De 49-jarige Van Galen is nu nog commercieel directeur bij de Koninklijke Nederlandse Zwembond. Volgens Rijnmond is Van Galen één van de kandidaten om Bas van Noortwijk (66) op te volgen. De huidige teammanager van Feyenoord gaat aan het einde van dit seizoen met pensioen.

“Ik kan het natuurlijk wel ontkennen, maar daar word je later mee om je oren geslagen. Het is waar dat ik een week of drie geleden gesproken heb met Mark Koevermans en Frank Arnesen over die job”, vertelt Van Galen zondagmiddag op Radio Rijnmond. 

Ook Raemon Sluiter en Leen van Steensel (nu teammanager bij Sparta) zijn kandidaat om Van Noortwijk op te volgen. “Na ons gesprek op 1 februari, waarin we anderhalf uur prima over topsport hebben zitten kletsen, gaf Feyenoord aan vier tot zes weken nodig te hebben”, vertelt Van Galen. “Dus na die periode verwacht ik een belletje en dan zien we wel wat het gevolg is.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply