Nieuws

Slot ‘zeer tevreden’ na competitiestart

on

Arne Slot kon niet anders dan zeer tevreden zijn, zondag na afloop van de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in Arnhem. De coach zag zijn ploeg dik winnen van Vitesse: 2-5.

Helemaal onbezorgd kon in het Rotterdamse kamp niet worden toegeleefd naar de seizoensstart. Daarvoor was de oefencampagne te rommelig verlopen, terwijl Feyenoord met Vitesse direct een angstgegnertrof. De laatste zes onderlinge ontmoetingen leverde geen enkele Rotterdamse zege op.

‘Dan is het extra mooi dat een elftal dat niet de meest soepele voorbereiding heeft gehad en vorig jaar twee keer van deze tegenstander heeft verloren, zich vandaag zo kan oprichten,’ zei Slot. Hij verwees daarmee ook naar de tegenslagen die zijn ploeg in Arnhem te verwerken kreeg, eerst met de 1-0 achterstand en later op de middag met de gelijkmaker.

‘Die twee tegengoals zie je liever anders, maar al met al is dit een prima overwinning. Die is in mijn ogen vooral tot stand gekomen door keihard te werken, daar begint het allemaal mee. Ik ben al met al zeer tevreden. Het blijft afwachten wat er deze maand op transfergebied nog gaat gebeuren, maar dit geeft in elk geval een heel goed gevoel richting de komende weken.’

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply