Nieuws

Slot: ‘We hebben de trots teruggebracht bij supporters’

on

De finale van de Conference League bereiken is prachtig, het Europese toernooi winnen is nog veel mooier. Dat beseft ook Feyenoord-trainer Arne Slot zich. “Het is een cliché, maar het is vooral leuk als je hem ook wint. Maar we hebben al wel wat gewonnen, we hebben de trots teruggebracht bij supporters. Niet alleen door de resultaten, maar ook door onze manier van spelen.”

Voor het eerst in 20 jaar staat Feyenoord weer in een Europese finale. Het was feest in Marseille, maar zeker ook in het centrum van Rotterdam. “Ik heb daar niet veel van meegekregen, maar ik zag net wel beelden van het Stadhuisplein van na het laatste fluitsignaal.”

De aanloop naar het duel in Stade Vélodrome was hectisch. De spelersbus van Feyenoord kwam pas laat aan bij het stadion en werd onderweg daarnaartoe ook bekogeld. “Ik heb hem niet geknepen, maar het is niet prettig als je pas een uur voor de wedstrijd het stadion bereikt. Een baksteen viel naast mij tegen het raam. Dat is vervelend. Je verwacht geen baksteen, maar wel dat het hectisch is. Ik geloof niet dat de spelers daar veel last van hebben gehad.”

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply