Nieuws

Slot: ‘Nu op naar donderdag’

on

Arne Slot is blij met het resultaat in Almelo, maar de Feyenoord-trainer trekt ook lessen uit de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (1-4). Hij wees na afloop op de slordigheid aan de bal en kansen uit standaardsituaties. ‘Dat moet donderdag anders.’

Voorafgaand aan Heracles Almelo – Feyenoord wilde Slot nog niets kwijt over de return tegen Slavia Praag, maar na afloop ging zijn vizier vanzelfsprekend wel direct op dat belangrijke treffen. ‘We boeken vandaag een uitstekend resultaat, dit was een dikverdiende overwinning,’ aldus Slot.

‘Ik was over heel veel dingen tevreden, maar we leden te veel balverlies en standaardsituaties leverden opnieuw veel gevaar op voor ons eigen doel. Daar moeten we richting donderdag iets mee.’ De slechte start – met een tegentreffer binnen één minuut – moet Feyenoord in Praag ook vermijden, al maakt Slot zich daar minder zorgen om.

‘Eigenlijk beginnen we altijd goed aan een wedstrijd,’ aldus de hoofdcoach. ‘Ik zou ook nu niet willen zeggen dat het een slap begin was, zoals dat doorgaans wel erg makkelijk wordt gezegd als je een vroege treffer tegen krijgt. Het was een ongelukkig moment. Daarna werden we steeds beter aan de bal en zag ik mooie combinaties, zoals bij de 1-1. Nu op naar donderdag,’ besloot Slot.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply