Nieuws

Slot: “Ik was eigenlijk nog niet zo tevreden met 0-2”

on

Slot vertelde in gesprek met ESPN dat je vandaag hebt kunnen zien dat zijn spelers afgelopen woensdag 120 minuten in de benen hadden. Doelend op het bekergevecht tegen NEC

Slot: “We hadden vandaag ook goede fases, maar we begonnen niet goed. We verloren de bal een paar keer te makkelijk door het midden en hadden het geluk dat het bij de afgekeurde goal van Heerenveen een centimeter buitenspel was.”

Slot vervolgt zijn gesprek: “Daarna vond ik dat wij beter aan de bal werden. We scoorden uit een corner, dat is ook weleens lekker voor ons. We controleerden de wedstrijd en ik was eigenlijk nog niet zo tevreden met 0-2, als ik kijk naar die laatste 25 minuten voor rust kijk, want Kökçü en Timber kregen nog goede kansen.”

Slot gaat ook nog in op het feit dat hij volgende week zijn aanvoerder moet midden in het duel tegen AZ. De middenvelder heeft zijn vijfde gele kaart ontvangen en is hiermee automatisch geschorst. “Het is natuurlijk vervelend, omdat hij voor ons een goede en belangrijke speler is. Maar als hij op vier gele kaarten staat, gaat hij die ergens een keer pakken. Dat was vandaag. Dan moeten we dat volgende week op een andere manier oplossen. Ik kan Timber bijvoorbeeld een linie terug schuiven. Ik zou ook een andere controlerende middenvelder kunnen inzetten, maar die hebben we niet.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply