Nieuws

Slot: ‘Ik hoop mijn spelers bruin terug te zien”

on

Arne Slot verscheen na de overwinning op Fc Emmen voor de camera van ESPN waar hem gevraagd werd naar het uitje van zijn spelers. De spelersgroep van Feyenoord vertrekt naar het Spaanse vakantie-eiland, terwijl de technische staf in Nederland blijft.

Slot hoopt zijn spelers ‘bruin terug te zien. ‘Ik hoop dat ze mooi weer hebben en gaan genieten met elkaar.’

Slot legde uit waarom hij zijn spelers al naar Ibiza laat gaan: ‘Ze verdienen dit volledig, want ze hebben het zelf voor elkaar gekregen om twee wedstrijden voor het einde kampioen te worden. Dan verdienen ze het nu om deze dagen weg te gaan. Vandaag hebben we aangetoond dat we na een aantal dagen feest vieren op zondag nog prima kunnen spelen én buiten dat ook heel fanatiek kunnen spelen.’

Orkun Kökçü sprak ook voor de camera van ESPN over het uitje van zijn team. “We zien het niet echt als een feestvakantie. Het is meer even tot rust komen ook. We hebben een heel zwaar seizoen gehad. We hebben er heel veel arbeid in gestoken. Nu is het ook het moment om even wat met de jongens te doen. Na Vitesse-thuis gaat iedereen ook of naar het nationale elftal of met familie op vakantie.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply