Nieuws

Slot: ‘Ik denk dat de mensen al met al weer een onvergetelijke avond hebben meegemaakt’

on

Feyenoord won donderdagavond met 3-2 van. Olympique Marseille. Slot was onder de indruk van zijn team: ,,Er is vanavond zo veel gebeurd, ik moest echt even bijkomen om te kunnen analyseren. Uiteindelijk vind ik wel dat we terecht gewonnen hebben, maar er waren zoveel verrassingen en plotwendingen.”

Slot gaat verder: “Qua sfeer was het wel wat ik verwachtte vooraf Qua spel hebben mijn spelers mijn verwachtingen overtroffen. We hebben geweldig spel laten zien en drie keer gescoord, maar tussendoor hebben we natuurlijk ook wel gezien dat Marseille veel kwaliteiten heeft.”

Slot vervolgt: “We lieten een paar kansen op 3-0 liggen en dan wordt het 2-2. Je zou kunnen zeggen: jammer dat we niet met grote cijfers hebben gewonnen, maar op sommige momenten zijn we ook goed weggekomen, we moeten wel realistisch blijven De laatste 20 minuten moesten we vooral tegenhouden, maar dat kunnen we ook wel aardig. Het is fijn dat de uitgoals niet meer dubbel tellen, dan is 3-2 gewoon een prima uitslag. Ik denk dat de mensen al met al weer een onvergetelijke avond hebben meegemaakt, dat vind ik ook mooi.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply