Nieuws

Slot: ‘Er was weer een geweldige sfeer in het stadion’ (video)

on

Arne Slot heeft na afloop van de Europa League-zege op AS Roma complimenten uitgedeeld aan het legioen. De Feyenoord-trainer genoot achteraf met volle teugen van de sfeer in De Kuip.

Slot: “Ik denk dat het heel mooi is, al is dat op zich geen compliment, dat er geen ongeregeldheden waren. Wat wél een compliment waard is, is dat er weer een geweldige sfeer in het stadion was, wat ons echt geholpen heeft”

Slot stond na afloop met een brede grijns op zijn gezicht te genieten van het feestje tussen de spelers en de fans. “Wat er toen door mij heen ging? Blijdschap met de overwinning. Tegelijkertijd was het ook fantastisch om te zien hoe het legioen geniet van wat de spelers gebracht hebben vandaag. Dan zie je die wisselwerking. Dat de spelers die zo ongelooflijk hard gewerkt hebben de waardering van het publiek krijgen. Die fans zijn allemaal blijven zitten en zorgden voor een geweldige sfeer. Dat zijn de spaarzame momenten dat je als coach ook kunt genieten. Want vanavond ga je weer slapen met alleen Cambuur in je gedachten”.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply