Nieuws

Slot: ‘AZ weet dat er concrete interesse is van meerdere clubs’

on

Arne Slot heeft tegenover het AD.nl zelf gereageerd op zijn plotselinge ontslag bij AZ. De coach werd zaterdagochtend de laan uitgestuurd bij de Alkmaarders nadat de club had vernomen dat Slot in verregaande onderhandelingen zou zijn met Feyenoord. ,,Een harde klap”, noemt Slot het ontslag.

Volgens Slot heeft hij vanochtend kennis genomen van het feit dat AZ zijn aflopende contract per direct wil ontbinden. Of Slot inderdaad met Feyenoord in verregaande onderhandelingen is, wil hij niet bevestigen: ,,Aangaande mijn toekomst kan ik enkel aangeven dat AZ op de hoogte was van het feit dat ik mijn aflopende contract niet zou gaan verlengen en dat er concrete interesse van meerdere clubs is. Inhoudelijk wil ik op dit moment niet ingaan op de beslissing van AZ en de concrete interesse van Feyenoord.” aldus het Algemeen Dagblad.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply