Nieuws

Sleegers terug naar Feyenoord: ‘Ik heb het laten zien’

on

Joey Sleegers krijgt in de voorbereiding op komend seizoen de kans zich weer te bewijzen in het eerste van Feyenoord, maar dat nieuws kwam niet als een verrassing voor de speler die momenteel op huurbasis speelt voor FC Eindhoven. “Ik wilde het dit jaar laten zien en dat is het enige dat ik kon doen,” zegt Sleegers tegenover RTV Rijnmond.

Als linksbuiten scoorde Sleegers dit seizoen in de eerste divisie al tien keer namens de Eindhovenaren. “Tot nu toe heb ik het laten zien,” weet de 20-jarige speler. “Daarom was het voor mij geen twijfel dat ik mag terugkeren bij Feyenoord om daar in de voorbereiding mijn kans te pakken,” vervolgt Sleegers. “Ik ga er alles aan doen om te laten zien dat ik er klaar voor ben. Als ik die kans weer niet krijg door iets, dan moet ik gaan kijken of ik ergens anders in de eredivisie kan voetballen. Ik weet dat er voldoende interesse is.”

Sleegers werd dit seizoen verkozen tot beste speler van de derde periode in de Jupiler League. Hij kreeg om die reden de bronzen stier uitgereikt. “Dat is mooi, maar ik vind dat ik in de eerste en tweede periode beter heb gespeeld,” zegt het talent, die van mening is dat hij fysiek niet tekort komt. “Het is logisch dat ik het niet moet hebben van hoge ballen en kopduels. Qua lopen en slimmigheid denk ik dat ik fysiek niet onder doe,” aldus Sleegers.

De geboren Helmonder speelde in de jeugd van Feyenoord en maakte dit seizoen zijn debuut in het betaalde voetbal bij FC Eindhoven. Onder het bewind van de trainers Ronald Koeman en Fred Rutten kwam hij niet in aanmerking voor speelminuten in De Kuip.

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login