Nieuws

Sleegers, Manu en Steenvoorden in helikopter

on

Ryo Miyaichi en Oussama Assaidi zijn bij Feyenoord in beeld als nieuwe vleugelaanvaller, maar bij een eventuele komst moeten zij de eerste weken van het Eredivisieseizoen waarschijnlijk missen. Feyenoord trapt op 4 augustus af tegen PEC Zwolle, terwijl de club naar verwachting enkele weken later pas duidelijkheid krijgt over Miyaichi en Assaidi.

Arsenal neemt pas na de trip door Azië een besluit over de toekomst van Miyaichi, terwijl Assaidi bij Liverpool sowieso niet op veel speeltijd hoeft te rekenen. “Het is duidelijk dat wij geïnteresseerd zijn”, erkent technisch directeur Martin van Geel, die een van beide spelers op huurbasis hoopt over te nemen. “Maar als het al een serieuze kans van slagen heeft, dan waarschijnlijk pas ver in augustus. Voor Assaidi geldt hetzelfde. En dan moeten ook Arsenal en Liverpool nog bereid zijn om mee te werken.”

Een transfer van een van de buitenspelers op korte termijn is dus uitgesloten, maar de helikopter zal zondag tijdens de Open Dag niet leeg blijven. Jongelingen Elvis Manu, Matthew Steenvoorden en Joey Sleegers zullen uit de helikopter stappen, zoals Jordy Clasie en Miquel Nelom eerder deden. Zij schopten het tot international. “Misschien kunnen we over twee seizoenen hetzelfde zeggen over de spelers die nu aan boord stappen”, zegt Van Geel in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login