Nieuws

Sleegers keert volgend seizoen met veel vertrouwen terug

on

Joey Sleegers keert in de voorbereiding op volgend seizoen met veel vertrouwen terug naar Feyenoord. In dienst van FC Eindhoven, de nummer twee van de Jupiler League, maakt de middenvelder wekelijks indruk.

Sleegers meldt zich binnenkort dus met nieuw vertrouwen aan de poorten van De Kuip. “Ik hoop me in de voorbereiding in de kijker te spelen bij Feyenoord. Mijn doel is om door te breken bij die club”, vertelt hij zondag bij De Tafel van Kees.

De twintigjarige middenvelder zit naar eigen zeggen niet met zijn handen in het haar als het in de zomer opnieuw niet lukt. “Dan weet ik dat er voldoende interesse is, vooral vanuit de Eredivisie. Diverse clubs hebben belangstelling. Ik speel volgend seizoen dus sowieso op een hoger niveau.”

“De trainer van FC Eindhoven (Jean-Paul de Jong, red.) gaat naar FC Utrecht, dat zou dan een optie kunnen zijn”, vervolgt Sleegers, die genoeg redenen had om dit seizoen zijn heil elders te zoeken. “Ik wilde niet nog een jaar niet bij de eerste achttien van Feyenoord horen. Deze verhuur was een eigen bewuste keuze.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login