Nieuws

Sleegers: ‘Bewust gekozen voor deze stap’ 

on

Joey Sleegers voetbalt dit seizoen op huurbasis bij FC Eindhoven, terwijl hij bij Feyenoord onder contract staat. Bij de verrassende nummer drie van de Jupiler League doet hij het meer dan goed.

Het gevolg is een nominatie voor beste speler van de derde periode in de Jupiler League. “Ik hoorde het dinsdagochtend. Vanzelfsprekend was ik heel blij. Zoiets geeft echt een vertrouwensboost. Ook mijn familie en vrienden zijn trots. Die heb ik natuurlijk ingeschakeld om te stemmen.”

Sleegers vervolgt zijn relaas via de clubsite van Eindhoven over de stap die hij afgelopen zomer zette: hij verruilde Feyenoord tijdelijk voor de Brabantse club. “Ik heb aan het begin van het seizoen bewust gekozen voor deze stap”, geeft Sleegers aan.

“Ik ben van mening dat minuten maken in de Jupiler League beter voor mijn ontwikkeling is dan op de bank zitten in de Eredivisie. Hier word ik sterker van. Ik focus me op FC Eindhoven, maar hoop natuurlijk de stap te kunnen zetten naar een hoger niveau”, aldus de vleugelspeler.

Bron: voetbalprimeur.nl
You must be logged in to post a comment Login