Nieuws

‘Situatie rond Schaken blijft onveranderd’

on

De situatie van Ruben Schaken begint steeds uitzichtlozer te worden. De 32-jarige aanvaller zat zondag niet bij de wedstrijdselectie voor de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen FC Emmen en gaat ook niet mee op trainingskamp.

Een transfer in de winterstop is dichtbij, maar tot op heden zijn er weinig ontwikkelingen rond de oud-international van Oranje. Het is geen geheim dat sc Heerenveen geïnteresseerd is. Fred Rutten weet nog niets van een eventueel vertrek van zijn speler. “De situatie is ten opzichte van twee weken geleden helemaal niet veranderd”, vertelt de trainer aan FOX Sports.

Rutten weet niet wat de nabije toekomst gaat brengen voor Schaken. “Als er een club komt… Dat was al zo. Dan val je altijd weer in herhalingen. Van Fred Rutten wordt nog weleens gezegd dat hij in herhaling valt, dus dit keer doe ik dat niet.”

Schaken heeft een aflopend contract in Rotterdam en heeft onder Rutten geen uitzicht op een basisplek. Heerenveen kan hem daardoor voor een zacht prijsje oppikken. De Friese club, die concurrentie heeft uit de Verenigde Arabische Emiraten, verwacht volgende week meer duidelijkheid te krijgen.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7854.PNG

You must be logged in to post a comment Login