Nieuws

Sinisterra: ‘Ik ben Jaap Stam eeuwig dankbaar’

on

Luis Sinisterra zegt in een interview met Martijn Krabbendam van Voetbal International veel profijt te hebben gehad van de komst van Jaap Stam.

Het vorige seizoen mocht Sinisterra onder toenmalig trainer Giovanni van Bronckhorst, een paar keer invallen in de Eredivisie. Luis maakte op 12 augustus 2018 zijn debuut in de nationale competitie met een invalbeurt in de 80e minuut tegen De Graafschap. (2-0 winst voor de Superboeren)

Hoewel de Colombiaan met Van Bronckhorst (ex-Fc Barcelona) in het Spaans kon praten, had hij het in sportief opzicht lastig onder de trainer.

Met de komst van Jaap Stam kreeg Sinisterra wél de kansen om te laten zien waarom Feyenoord destijds rond de twee miljoen euro betaald heeft voor de opvolger van Bilal Basacikoglu. Sinisterra over Stam: “Je bent in het leven altijd afhankelijk van kansen en hij gaf me die. Precies op het goede moment.’

In het interview met Vi laat Sinisterra weten dat voor de komst van Stam hij aan het rondkijken was om verhuurd te worden. Echter maakte Stam maakte hem belangrijk en zorgde ervoor dat de Colombiaan zich kon richten op Feyenoord 1.

De aanvaller van Feyenoord had moeite met het vertrek van Stam en zal hem niet snel vergeten: ‘Ik ben hem eeuwig dankbaar, hij heeft mij echt geholpen. Ik hoop hem in de toekomst ooit weer een keer tegen te komen”

Foto’s: Feyenoordinbeeld.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login