Nieuws

Singh was graag bij Feyenoord gebleven

on

Harmeet Singh en Feyenoord nemen deze maand afscheid van elkaar. De middenvelder hoopt op een transfer naar Engeland, Spanje of Frankrijk.

“Hij zal niet meer terugkomen naar Feyenoord. Het wordt of een transfer, of een ontbinding van zijn contract”, zei technisch directeur Martin van Geel dinsdag op de nieuwjaarsreceptie van Feyenoord.

Singh tekende in 2012 een contract voor twee jaar, maar wist nooit te overtuigen in Rotterdam. Trainer Ronald Koeman nam hem zelfs niet mee op trainingskamp naar het Spaanse Marbella. Het contract van Singh loopt aan het einde van het seizoen af, maar die verbintenis zal hij niet uitdienen.

“Als ik bij Feyenoord speelminuten zou hebben, dan was ik graag gebleven”, zegt Singh in gesprek met Goal. “Maar dat is niet het geval dus vertrek ik deze maand. Dat is zeker.”

Van Geel gaf dinsdag aan dat Singh al in gesprek is met een andere club. Welke club dat is, wil Singh niet loslaten. “Ik weet dat er iets speelt. Maar het is nog niet honderd procent zeker. Mijn zaakwaarnemer weet hoe het zit. We moeten afwachten of het allemaal rond komt.”

“Het belangrijkste is dat ik naar een club ga waar ik kan spelen. Mijn prioriteit ligt bij het spelen van wedstrijden. Daarna wil ik weer in beeld komen bij de nationale ploeg van Noorwegen. Ik hoop dat ik terecht kom in een goede competitie. Het moet een club zijn waar de trainer in mij gelooft.”

“Ik denk dat de Spaanse en Franse competities mij wel liggen, maar ook de Engelse. Dat zijn de drie competities waar ik heel graag wil spelen. Ik heb ook een droomclub, maar welke dat is vertel ik niet. Dat is slechts een droom.”

Mislukte overstap
Verschillende clubs uit de Eredivisie hebben naar verluidt interesse in de middenvelder. Afgelopen zomer was hij nog dicht bij een transfer naar NEC. Dat ging uiteindelijk niet door. “Dat kwam door verschillende factoren. Feyenoord wilde me niet uitlenen aan een andere Nederlandse club. Destijds was dat behoorlijk frustrerend. Maar wat kan je er aan doen? Soms moet je de situatie accepteren zoals die is.’

Bron: goal.com

20140115-145853.jpg

You must be logged in to post a comment Login