Singh redt punt voor Jong Noorwegen

Gastland Israël en Jong Noorwegen zijn het EK onder 21 woensdag met een gelijkspel gestart. De thuisploeg leek in het openingsduel in Netanya lang op weg naar een zege, maar een treffer van Feyenoorder Harmeet Singh bracht Noorwegen alsnog op gelijke hoogte: 2-2.

De Scandinaviërs speelden ruim een helft met een man minder, na een rode kaart voor verdediger Vegar Hedenstad. De stand was op dat moment 1-1. Eerst benutte Nir Biton namens Israël een strafschop, toegekend na een zeer lichte overtreding van oud-Feyenoorder Omar Elabdellaoui. Marcus Pedersen (ex-Vitesse) zette Noorwegen, dat in totaal ook nog drie keer het doelkader trof, echter al snel op gelijke hoogte.

In de tweede helft leek invaller Alon Turgeman de eindstand op 2-1 te bepalen, maar Singh schoot in blessuretijd van afstand alsnog de gelijkmaker binnen.

Bron: Ad.nl