Nieuws

Singh lijkt terug te keren naar Noorwegen

on

Harmeet Singh lijkt nu toch op weg om terug te keren naar Noorwegen. De middenvelder van Feyenoord liet de afgelopen weken herhaaldelijk weten niets te zien in de stap naar zijn vaderland. Dit blijkt nu toch anders te liggen, want hij heeft een gesprek gevoerd met Strømsgodset.

De 23-jarige middenvelder werd anderhalf jaar geleden door Feyenoord voor driehonderdduizend euro overgenomen van Valerengen IF. In Rotterdam kwam Singh echter nooit voor in de plannen van Ronald Koeman. Hij speelde vorig seizoen nog zeven duels, waarvan zes keer als invaller. In de huidige campagne kwam de Noor niet verder dan vier keer plaatsnemen op de bank.

Singh schemerde de afgelopen weken met belangstelling van Nederlandse clubs. Het heeft er nu alle schijn van dat hij naar Strømsgodset verkast. “We zouden hem er graag bij hebben”, aldus coach Ronny Deila tegenover het Noorse TV2. “Ik denk dat hij bij ons ook een nieuwe stap in zijn carrière kan zetten.” Strømgodset werd afgelopen seizoen kampioen in Noorwegen, waardoor komende zomer deel wordt genomen aan de Champions League.

Bron: Soccernews.nl

20140122-002127.jpg

You must be logged in to post a comment Login