Nieuws

Singh: ‘Ik mag niet spelen omdat ik heb gezegd dat ik wil vertrekken’

on

Harmeet Singh baalt als een stekker bij Feyenoord. De middenvelder werd vorig jaar overgenomen van het Noorse Valerenga, maar mocht van Ronald Koeman pas een keer in de basis beginnen tijdens een competitiewedstrijd. Singh gaf onlangs aan dat het beter is om te vertrekken uit Rotterdam en nu komt hij al helemaal niet meer in de plannen van Koeman voor.

Het seizoen in de Eredivisie is tien speelronden onderweg, maar Singh heeft nog geen enkele speelminuut gemaakt. “Ik mag niet spelen omdat ik heb gezegd dat ik wil vertrekken”, claimt de Noor in gesprek met Aftonposten. “Dat is de reden dat ik niet wordt ingezet in wedstrijden, er speelt niks anders mee. Ik sta open voor een vertrek, dus we zullen zien wat er gaat gebeuren.”

De 22-jarige Singh staat in de belangstelling van clubs uit Noorwegen, terwijl zijn naam ook is gevallen bij enkele Engelse verenigingen. “Het is moeilijk om daar nu iets over te zeggen”, zegt de middenvelder. “Ik kan niet langer op de bank zitten. Ik weet dat ik goed genoeg ben voor het nationale elftal, maar daar is hier geen tijd voor.”

Bron: voetbalzone.nl

20131023-164126.jpg

You must be logged in to post a comment Login