Nieuws

Singh: “Het ging goed. Ik ben tevreden over mijn prestatie”

on

De sterke vorm van Feyenoord was de afgelopen maanden funest voor Harmeet Singh. Met een vaste opstelling wonnen de Rotterdammers wedstrijd na wedstrijd, waardoor Singh keer op keer genoegen moest nemen met een reserverol. Vrijdag tegen VVV-Venlo (1-0) kreeg hij zijn langverwachte kans.

Singh profiteerde van de blessure van Lex Immers en de schorsing van Jordy Clasie. De Noor speelde tegen VVV een dik uur mee, voordat hij werd vervangen door John Goossens. “Het was heerlijk, ik heb van elk moment genoten”, aldus Singh (22) tegen VoetbalPrimeur.

Feyenoord telde vorig jaar enkele tonnen neer voor Singh, die werd aangetrokken als opvolger van Karim El Ahmadi. Veel kans om een indruk achter te laten kreeg Singh nog niet, want het middenveld van Feyenoord staat dit seizoen als een huis. “Ik heb veel, heel veel geduld moeten hebben”, beaamt hij.

Vrijdag tegen VVV kreeg hij zijn eerste basisplaats. “Eindelijk, ik ben er heel blij mee. Ik heb op mijn kans gewacht en die is nu eindelijk gekomen”, vertelt de oud-speler van Valerenga. “Het ging goed. Ik ben tevreden over mijn prestatie.”

Singh had het de afgelopen maanden soms lastig met zijn rol. “Ik heb weinig gespeeld en dat was moeilijk voor me”, vervolgt de middenvelder, die bij zijn vorige club altijd vaste basisspeler was. “Ik heb karakter en geduld moeten tonen. Het is geweldig dat dat nu eindelijk is beloond.”

Singh had het lastig, maar nam Ronald Koeman nooit wat kwalijk. “Het team won bijna elke week zijn wedstrijd, dus de trainer kan ik niets verwijten. Ik heb me in die periode vooral op mijn eigen ontwikkeling geconcentreerd.”

De kans is groot dat Singh zondag tegen RKC Waalwijk weer reserve is. Clasie keert dan namelijk terug van een schorsing.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login