Nieuws

Singh heeft transferverzoek ingediend

on

Harmeet Singh heeft een transferverzoek ingediend bij de clubleiding van Feyenoord. De middenvelder is zijn rol op het tweede plan meer dan zat en hoopt in januari te kunnen vertrekken.

Feyenoord nam Singh in de zomer van 2011 met hoge verwachtingen over van Valerenga, maar de Noor flopte volledig in Rotterdam-Zuid en ziet doorgaans op de tribune. De middenvelder hoopt daarom zo snel mogelijk te vertrekken om weer wekelijks aan spelen te toe te komen en blijft ondertussen geloven in zijn droom: spelen in de Premier League.

“Ik werk hard om die droom ooit uit te laten komen. Op een dag, als God het wilt, zal ik in de Premier League spelen. Op dit moment ben ik echter alleen bezig met het vinden van de juiste club, waar ik weer veel kan spelen en mezelf als voetballer kan ontwikkelen. Ik speel nu ook voor een enorme club, maar ik speel veel minder dan dat ik eigenlijk zou willen”, vertelt Singh aan The Mirror.

Singh zag afgelopen zomer nog een transfer naar NEC afketsen, maar hoopt nu wel op medewerking van Feyenoord. “Ik heb de club laten weten dat ik wil vertrekken en nu is het een kwestie van afwachten. Ik heb uitgelegd dat ik snap dat ik hier niet speel, maar dat ik nu naar een club wil waar ik wel ga spelen. Ik ben niet bij Feyenoord om geld te verdienen, ik wil het maximale uit mezelf als voetballer halen.”

Bron: voetbalprimeur.nl

20131009-204656.jpg

You must be logged in to post a comment Login