Nieuws

Sigi Lens hoopt nog op verhuur Leerdam

on

Kelvin Leerdam vertrekt aan het einde van het seizoen naar Vitesse. Zijn zaakwaarnemer Sigi Lens hoopt zijn cliënt voor de rest van het seizoen ergens anders onder te brengen.

Vanaf het moment dat Leerdam besloot zijn contract niet te verlengen deed trainer Ronald Koeman geen beroep meer op de verdediger annex middenvelder. Om een half jaar op de tribune te voorkomen wil Lens Leerdam voor de rest van het seizoen op huurbasis bij een andere club onder te brengen.

“Als beide partijen hun verstand gebruiken, dan kan er binnenkort een oplossing komen”, zegt Lens in het Algemeen Dagblad. “Maar dat is aan Vitesse en Feyenoord. In elk geval weet Kelvin alvast waar zijn toekomst ligt.”

De 22-jarige Leerdam wordt verweten dat hij voor het geld kiest in plaats van een nieuw contract bij Feyenoord.

“Ach, als dat zo was had ik bij een club in het buitenland getekend”, aldus Leerdam. “Het verhaal is bekend. Feyenoord en ik zijn er niet uitgekomen om het aflopende contract te verlengen. Dan kijk je verder. Vitesse had het beste verhaal. Geld? Ik teken een goed contract, ik ben tevreden. Maar geld was echt niet doorslaggevend.”

Bron: goal.com

You must be logged in to post a comment Login