Nieuws

Shiloh ’t Zand (17) verlengt contract tot 2023

on

Jeugdspeler Shiloh ’t Zand blijft nog een jaar langer bij Feyenoord. De 17-jarige aanvallende middenvelder had al een verbintenis tot en met medio 2022, maar heeft vandaag een extra jaar bijgetekend.

Stanley Brard, hoofd jeugdopleiding van Feyenoord Academy, reageert verheugd. ‘Shiloh is echt vergroeid met deze club. Hij speelt al tien jaar bij Feyenoord Academy, en laat elk jaar opnieuw zien uit het juiste hout te zijn gesneden. Prachtig dus dat we hem nog een jaar extra aan ons hebben weten te binden. En dit seizoen, in Feyenoord Onder 18, is het voor hem nog belangrijker dan ooit om te laten zien wat hij kan.’

’t Zand, die afgelopen seizoen aanvoerder was van Feyenoord Onder 17, voelt zich erg thuis bij de club. ‘Het is fijn dat ze veel vertrouwen in mij hebben. In Onder 16 heb ik echt mijn draai gevonden en kijk waar ik nu sta. Komend jaar wordt een leuk jaar. Hopelijk mag ik weer aanvoerder worden. Daarna wil ik snel doorstromen naar Feyenoord Onder 21, en dan naar het eerste.’

De in Rotterdam geboren en getogen ’t Zand voetbalt al zijn hele leven op Varkenoord. Hij kwam oorspronkelijk uit voor SC Maasstad Tediro (nu FC IJsselmonde), dat net als Feyenoord op Varkenoord zijn wedstrijden speelde. In 2010 maakte hij de overstap naar Feyenoord Academy en doorliep daar alle jeugdelftallen.

Vorig kalenderjaar tekende ‘t Zand zijn eerste contract bij Feyenoord, daags nadat hij met Feyenoord Onder 16 kampioen was geworden. Komend jaar speelt ’t Zand onder trainer Melvin Boel in Feyenoord Onder 18, het hoogste jeugdelftal van Feyenoord Academy.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login