Nieuws

Sheffield Wednesday doet Kramer aanbieding

on

Michiel Kramer was in de afgelopen transferwindow in onderhandeling met ADO Den Haag en Sparta Rotterdam, maar wenste niet binnen de Eredivisie over te stappen. Feyenoord ontbond daarop zijn contract en de centrumaanvaller is nog altijd clubloos.

De Engelse media schrijven dat Sheffield Wednesday nu besloten heeft om Kramer een aanbieding te doen. De desbetreffende ploeg staat momenteel zeventiende in de Championship en kan wel wat scorend vermogen gebruiken. Het is echter niet bekend of de spits überhaupt openstaat voor een transfer naar het tweede niveau van Engeland. Bolton Wanderers kreeg immers nul op het rekest van de voormalige Feyenoorder.

Omdat Kramer momenteel niet vastligt zou hij ook nog voor een Eredivisie-club kunnen kiezen. ADO-oefenmeester Alfons Groenendijk verwacht echter niet dat de aanvaller naar het Cars Jeans Stadion komt. Onlangs liet hij weten: “Hij wilde alleen maar voor een korte periode komen. Wij wilden hem langer hebben. Hij heeft sowieso plannen om naar het buitenland te gaan. Ik verwacht niet dat het nu nog tot een overgang gaat komen.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login