Nieuws

Shakhtar-trainer kijkt uit naar ontmoeting met Van Bronckhorst

on

Shakhtar Donetsk-trainer Paulo Fonseca kijkt bijzonder uit naar het Champions League-duel met Feyenoord. Dat is niet in de laatste plaats vanwege de ontmoeting met collega Giovanni van Bronckhorst.

“Normaal zie je je helden op televisie, maar dan komt er plotseling een moment dat je elkaar treft”, zei Fonseca op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. “Morgen ontmoet ik een van mijn helden, Maar deze wedstrijd gaat tussen twee elftallen, niet tussen twee trainers. Dus laten we daar ook niet de nadruk op leggen.”

Shakhtar en Feyenoord nemen het vanaf 20.45 uur tegen elkaar op. De Oekraïners hebben drie punten, terwijl de thuisploeg nog puntloos is. Fonseca ziet het duel echter niet als formaliteit. “We hebben groot respect voor Feyenoord en onderschatten ze niet. Zij zijn de kampioen van Nederland, dus het wordt een zwaar en ook mooi duel.”

Fonseca is beducht voor de magie van De Kuip en de Rotterdamse fans. “‘Zij kunnen voor een geweldige sfeer zorgen, maar dat zal vooral bijdragen aan een mooi avond.” Hij beseft dat er voor Feyenoord veel op het spel staat. “Zeker voor hen is het een cruciaal duel, dus ze zullen – net als wij – aanvallend gaan spelen.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login